Skip to content

Yoga for sensitive kvinder

HER ER YOGAHOLDET FOR DIG, DER ØNSKER AT DYB, INDRE RO I KROP OG SIND.

Undervisningen er tilrettelagt for, at give dig en god jordforbindelse og styrke til at modstå hverdagens mange krav. Vi træner stabilitet og balance, der kan hjælpe dig med ’at blive i dig selv’ og afgrænse dig bedre i forhold til andres følelser, stemninger og forventninger.

Igennem fysiske yogastillinger, åndedrætsteknikker og meditation, vil du opnå en større evne til, at holde fokus på dig selv.

Der vil være både stående, siddende og liggende fysiske øvelser, så medbring tøj du kan bevæge dig i og gerne lidt lag på lag.

I yogastudiet i Trekroner er der yogamåtter, varme tæpper og diverse redskaber, så kom blot som du er og mød andre sensitive kvinder. Der er ingen forudsætninger for at deltage på holdet.

Yoga for sensitive kvinder er et fantastisk redskab for krop og sind, da det virker beroligende, styrker din kropsbevidsthed, selvværd og selvtillid.

“Jeg har dyrket yoga i rigtig mange år og er nu 68 og meldte mig til yoga for super sensitive kvinder. Her styrker vi bl. a. området omkring solar plexus…” Læs om Inges oplevelse her

FORÅR 2021

Torsdag kl. 17.10-18.25

Holdstart i uge 4-25.

18 gange – pris i alt 2250 kr.

OBS: Vælger du ratebetaling, betales første rate, når du tilmelder dig og 2. rate bliver automatisk trukket fra dit betalingskort 60 dage efter din tilmelding til holdet.

Ingen undervisning d. 25/2, 1/4, 29/4 og 13/5.

BEMÆRK VENLIGST: Bindende tilmelding og betaling, penge gives ikke tilbage, hvis du bliver forhindret, men du er velkommen til, at forære din plads til en anden, blot du giver besked herom.

LÆS HEY NAMASTES HANDELSBETINGELSER

Har du brug for et trygt og varmt rum KUN med andre sensitive kvinder, hvor du kan fordybe dig i din egen krop og dit sind gennem yoga øvelser, meditation og afspænding?

Et rum hvor du kan være, ligesom du er?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
og modtag nyt fra HEY NAMASTE