Skip to content

Yoga for alle – begynder eller øvet

FORÅR 2020

Tirsdag kl. 17.10-18.25 og tirsdag 18.45-20.00 samt fredag kl. 8.00-9.15.

Her er yoga holdet for dig, der gerne vil mærke alle de gavnlige effekter af yogaen i krop og sind.

Dette hold er for alle, uanset om du er nybegynder eller øvet og der er ingen forudsætninger for at deltage uanset alder, køn, smidighed. Der vil blive taget hensyn til den enkelte på holdet.

Vi starter hver gang blødt op med en dejlig, rolig opvarmning og arbejder kroppen varm med øvelser, der smidiggør dine led og muskler og dermed gør dem klar til de mere styrkende øvelser med fokus på stabilitet og balance.
Vi gennemgår nogle af yogaens grundstillinger, åndedrætsøvelser og –teknikker, så du bliver bedre til, at modstå hverdagens mange krav.

Du vil få tips og tricks til dine fødder og krops placering og der arbejdes hele tiden ud fra kroppens fundament, for at få det optimale ud af stillingerne og du vil opleve, at blive guidet sikkert ind og ud af stillingerne.

På holdet vil være både stående, siddende og liggende fysiske øvelser, så medbring tøj du kan bevæge dig i og gerne lidt lag på lag. Vi slutter hver gang af med en dejlig afspænding, savasana.

I yogastudiet i Roskilde er der yogamåtter, varme tæpper og diverse redskaber, så kom blot som du er.

Yoga er et fantastisk redskab for krop og sind, da det virker beroligende, styrker din kropsbevidsthed, selvværd og selvtillid.

FORÅR 2021

Holdstart i uge 4-25.

TIRSDAGSHOLD:

19 gange – pris i alt 2375 kr.

Ingen undervisning d. 23/2, 30/3 og 26/4.

FREDAGSHOLD:

19 gange – pris i alt 2375 kr.

Ingen undervisning d. 26/2, 2/4 og 30/4.

OBS: Vælger du ratebetaling, betales første rate, når du tilmelder dig og 2. rate bliver automatisk trukket fra dit betalingskort 60 dage efter din tilmelding til holdet.

BEMÆRK VENLIGST: Bindende tilmelding og betaling, penge gives ikke tilbage, hvis du bliver forhindret, men du er velkommen til, at forære din plads til en anden, blot du giver besked herom.

LÆS HEY NAMASTES HANDELSBETINGELSER

“Fra første dag jeg kom i dit studio følte jeg mig velkommen. Du modtog mig med en hjertevarme, der gjorde at efter prøvetimen meldte jeg mig til et af dine yoga hold. Lige gyldigt hvor træt og uoplagt man er….” Læs hvad Linda synes om holdet 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
og modtag nyt fra HEY NAMASTE