Skip to content

YES! Jeg har endnu en gang bidraget til online magasinet vegansk

Posted on
YES! Jeg har endnu en gang bidraget til online magasinet vegansk

Okaaaay, jeg har simpelhen ikke kunnet vente med, at dele dette opslag med dig. For jeg er virkelig SÅ stolt, at jeg er ved, at revne….!

Endnu en gang har jeg fået lov til, at bidrage med en spiseguide i online magasinet VEGANSK, der er skabt af Ditte Gad Olsen, forfatter, blogger og professionsbachelor i ernæring og sundhed. Og denne gang er det min guide til Palma de Mallorca, der er fyldt med så mange lækre muligheder.

Del det hjertens gerne med alle, det måtte have relevans for.

LÆS DET LIGE HER

 


PS. I sidste VEGANSK delte jeg min guide til Amsterdam samt opskriften på min fanstiske lækre raw kage. Gik du glip af det, så finder du det LIGE HER 


Fra mit hjerte til dit, Hey namaste Mette ♥

LÆS OGSÅ

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
og modtag nyt fra HEY NAMASTE