Skip to content

SOFT AND SLOW - FORLØB AF 10 UGER

BLIDT, BLØDT YOGAHOLD MED MAX 6 YOGIER

HER ER YOGAHOLDET FOR DIG, DER ØNSKER DYB, INDRE RO I KROP OG SIND.

 

Velkommen til det blideste og blødeste yogahold, hvor du kan trække stikket, lande dybt i dig selv og få en pause fra hverdagen.

Soft and slow-yogaholdet er for dig, der ønsker øget ro i krop og sind og måske endda at slippe spændinger og stress i dit system. Med rolig meditation, dejlig yin og restorativ yoga samt yoga nidra (dybdeafspænding), lover jeg dig, at du vil svæve på en sky hver tirsdag aften.

Yin yoga er en stille, meditativ yogaform og restorativ yoga kaldes også for genopbyggende yoga og hjælper ved fysisk, følelsesmæssig eller mental træthed. Formålet med øvelserne er, at afbalancere dit nervesystem, genoplade batterierne, få kontakt til dit åndedræt og skabe mere balance og harmoni. I øvelserne bliver du støttet af puder, blokke og tæpper, så det er nemmere at give efter. Ved hjælp af øjenpuder, vendes opmærksomheden indad og her gør du så lidt, så blidt som muligt og bliver i stillingerne i 3-10 min.

Dette lille, eksklusive holdforløb er for dig, der ønsker lidt ud over det sædvanlige og som gerne vil fordybe og tage dig tiden til, at gøre noget godt for dig selv. I studiet er der yogamåtter, varme tæpper og diverse redskaber, så kom blot som du er.

BEMÆRK

Hey Namaste yogastudio har studiohund, nemlig skønne, milde Old english sheepdog Millie.

TID

Tirsdage kl. 18.45-20.00. Holdstart i uge 32-41, d. 10/8-12/10 

PRIS

1500 kr.


 

RATEBETALING

Vælger du ratebetaling, betales første rate, når du tilmelder dig og 2. rate bliver automatisk trukket fra dit betalingskort 30 dage efter din tilmelding til holdet.

BEMÆRK VENLIGST

Bindende tilmelding og betaling, penge gives ikke tilbage, hvis du bliver forhindret, men du er velkommen til, at forære din plads til en anden, blot du giver besked herom.

LÆS HEY NAMASTES HANDELSBETINGELSER

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
og modtag nyt fra HEY NAMASTE