Skip to content

VELKOMMEN TIL HEY NAMASTE

Hey namaste
Etta Camerons Vej 17
2450 Københavns SV

CVR 31561841

BANKOPLYSNINGER SPAR NORD

Regnr. 9309
Kontonr. 4575080559

Mobilepay nr. 24215.

Kontakt mig hjertens gerne på nedenfor eller telefon 20629813 i min telefontid mandag-fredag kl. 9.00-17.00.

LÆS MERE

HANDELSBETINGELSER FOR HEY NAMASTE

HEY NAMASTE

Oprettet 08.08.2008

CVR 31561841

Alle priser er i DKK inkl. moms.

I MASSAGEKLINIKKEN

Betaling modtages via Mobilepay 24215 samt bankoverførsel til reg.nr. 9309 kontonr. 4575080559 (Spar Nord).

Afbud skal ske senest 24 timer før aftale via BOOKINGSYSTEMET, herefter beregnes fuld betaling. Udebliver du fra en aftale, betales det fulde beløb. Det gælder uanset omstændighederne.

Rabatkort og gavekort har en gyldighed på 1 år fra udstedelsesdatoen. Du må gerne overdrage dit rabatkort eller enkelte klip til tredie part. Ubrugte klip ombyttes eller refunderes ikke.

YOGASTUDIO

Booking og betaling af plads til yogahold og yoga events modtages via BOOKINGSYSTEMET, med mindre andet aftales.

Ved tilmelding til både yogahold og yoga events er tilmeldingen bindende og betalingen lige så. Aftalen er indgået fra det øjeblik, du tilmelder dig via systemet.

Fortrydelse – skulle du fortryde din tilmelding eller bliver du forhindret i, at deltage, kan du overdrage pladsen til en anden efter aftale. Pengene gives ikke retur, med mindre der er en anden, der kan overtage din plads. Det gælder uanset omstændighederne.

Hey namaste Yogastudio er ikke forpligtet til, at afsætte din plads til anden side.

Aflyses holdet, workshoppen/eventet gives det fulde beløb retur.

Afbud til 1:1 yoga undervisning skal ske senest 24 timer før aftale via bookingsystem – herefter beregnes fuld betaling. Udebliver du fra en aftale, betales det fulde beløb. Det gælder uanset omstændighederne.

Gavekort har en gyldighed på 1 år fra udstedelsesdatoen. Du må gerne overdrage dit gavekort til tredie part.

Deltagelse i al undervisning, kurser, retreats og yogarejser er på eget ansvar.

Du giver hermed din tilladelse til, at Mette Ørum fra Hey namaste må tage situationsbilleder i og af undervisningen, hvor du deltager, og at disse billeder må offentliggøres på internettet på f.eks. sociale medier eller hjemmeside.

Force majeure:

Skulle Mette Ørum ved Hey Namaste  blive nødsaget til, at aflyse yogahold, yogaworkshops eller massage-, coaching- eller enetimer i klinikken grundet force majeure – en ekstraordinær, og ved aftalens indgåelse uforudset situation, herunder krig, terror, strejke, hærværk, ildsvåde, blokade, beslaglæggelse, mobilisering, import- eller eksportrestriktioner, politiske uroligheder, lockout, lockdown, valutarestriktioner, mangel på arbejdskraft eller vareleverancer, usædvanlige naturbegivenheder, restriktioner af drivkraft, epidemi, pandemi, politisk besluttede restriktioner m.m. – vil pengene ikke blive leveret tilbage til deltager.

Går du på fast yogahold, vil undervisningen flyttes til en online platform og workshops udskydes til andre datoer.

LÆS MERE

Udtalelser

DET SIGER MINE KUNDER

“Jeg er som mange andre i det moderne samfund ramt af stress og hos mig viser det sig bl.a. i mine muskler. Det har været et lykketræf, at møde Mette på min vej. Hun er en massør, der virkelig kan sit kram og som altid er i udvikling rent fagligt. Mette har en enestående evne til at fornemme, hvad der virker i en given situation og hun har en særlig fin forståelse for at se tingene i en større sammenhæng. Og det er lige præcis det man har brug for, når man har stress. Det er ren luksus og selvforkælelse at komme hos Mette og man går altid fra Mette som et beriget menneske og med masser af energi.”
Anita, Vicerektor
“Jeg giver Mette mine allervarmeste anbefalinger. I en hård periode med svær bækkenløsning, mange smerter og sygemelding, var hun med hendes faglighed, kyndige hænder, medmenneskelighed og hjertevarme, en stor hjælp for mig. På selv de hårdeste dage, hvor alt gjorde mere end ondt, hvor jeg næsten ikke kunne gå og humøret ikke var helt i top, så gik jeg altid derfra mere smertefri, mere bevægelig, mere smilende og dagen var pludselig blevet meget lysere. Det var min anden graviditet. I min første graviditet havde jeg ikke bækkenløsning, men fødte 6 uger for tidlig, så det satte selvfølgelig nogle tanker igang. Men takket være Mette, så holdt jeg ud og fødte til tiden. Kære Mette, du skal have tusind tak, det vil jeg altid være dig dybt taknemmelig for.
Karina, jurist
”Jeg var i 2012-2013 igennem et alvorligt stressforløb og en lærerig livskrise. En af de helt afgørende faktorer for min lange rejse var, at jeg i foråret kom i kontakt med Mette Ørum og valgte at tage en række sessioner hos hende. Jeg vælger bevidst ordet ’rejse’ og ikke ordet ’kamp’ – for forløbet med Mette var givtigt på mere end et plan. Én ting er at massage er godt for kroppen, når den er udfordret, en anden ting er, at det mentale og følelsesmæssige også skal bearbejdes. Og her sanser Mette at give på begge planer – hvad enten man på det pågældende tidspunkt er stærk eller svag. Sessionerne hos Mette blev en stille form for terapi – et dejligt og udviklende supplement til mine snakke med egen psykolog. Jeg kan virkelig anbefale Mette, hvis du bokser lidt med livet og har behov for at opbygge din krop og dit sind.”
Thomas Deibjerg
“Under min graviditet gik jeg til massage hos Mette. Det var en skøn og berigende oplevelse for krop og sjæl. De gener, som graviditeten kan give, fik Mette taget i opløbet. Derfor kunne jeg gennem hele min graviditet være lige så fysisk aktiv, som jeg plejer at være. Det var en stor glæde og har muligvis været afgørende for, at jeg havde en meget nem fødsel. Derudover var det i høj grad ren velvære for krop og sjæl at få Mettes massage. Det føltes så rigtigt at gøre det, og jeg kan kun anbefale andre gravide at unde sig selv den omsorg.”
Lotte
“Mette har masseret mig i 2 1/2år. Jeg ‘fejler’ ikke noget, så det er rent velvære. Alligevel finder hun altid punkter og muskler, som trænger til særlig pleje. Der er ikke noget med knæk og bræk i Mettes massage, men det kan gøre pokkers ondt, når hendes dygtige fingre finder ‘guf’, man ikke vidste at man havde. Jeg går altid derfra som et nyere menneske”. Derudover var det i høj grad ren velvære for krop og sjæl at få Mettes massage. Det føltes så rigtigt at gøre det, og jeg kan kun anbefale andre gravide at unde sig selv den omsorg.”
Eva Møller
“Mette Ørum har helt klart gjort, så jeg har kunne klare denne graviditet. De mente, jeg havde starten til bækkenløsning og havde så ondt, at jeg næsten ikk ku gå, men allerede efter første besøg hos Mette, kunne jeg gå og var meget mere mobil. Ud over hun er en fantastisk massør, har hun også en fantastisk personlighed som gør, der er rart at komme der. Kan som sagt kun anbefale hende.”
Monica
“For næsten 2 år siden fik jeg en nerve i klemme i ryggen, med efterfølgende lammelse i venstre ben. Efter nogle måneders behandling af kiropraktor, var jeg nogenlunde ok, og påbegyndte en lang og sej genoptræning, som ikke er slut endnu. Under hele genoptræningen har jeg nydt rigtig godt af at få massage på mine ben (også anbefalet af min kiropraktor og ortopæd). Dejligt er det at få løsnet musklerne rigtigt op, så jeg kan fortsætte min træning (jeg går, løber og cykler). Mange tak for din gode hjælp og mange gode råd, Mette”.
Elisa Sørensen
“Jeg er nu i gang med 4. sæson yoga hos Mette og har elsket det fra første dag. Mette er en utrolig god læremester. Hun presser os til at ”prøve lidt mere”, men på en fantastisk venlig og kærlig måde. Yogatimerne giver mig – udover sved på panden – ro i sindet. Og så er det sjovt. Du er nødt til at prøve en yogatime, for at finde ud af hvad klovnes stilling er og hundens, kobraens og barnets stilling. Jeg kan på det varmeste anbefale yoga-timer hos Mette Ørum.”
Namaste Mette Wolf
“Yoga fredag morgen hos Mette er den bedste måde at afslutte ugen og starte weekenden på. Her er masser af hjertevarme, omsorg og uformel tone, hvor der også er plads til latter og smil. Befriende at være på et hold, hvor der er plads til alle uanset erfaring, køn, alder og skavanker, der bliver taget hensyn til det hele og alligevel har Mette formået at udfordre hver og en på holdet, så man kan mærke sig selv, når timen er slut. Hvis du er i tvivl, så prøv det, det er stærkt vanedannende! Tak for dig, Mette.”
Mette, yogi gennem 15 år
“Fra første dag jeg kom i dit studio følte jeg mig velkommen. Du modtog mig med en hjertevarme, der gjorde at efter prøvetimen meldte jeg mig til et af dine yoga hold. Lige gyldigt hvor træt og uoplagt man er, går man altid fra en time i gladere humør og kroppen er blevet boostet. Du presser en på den fede måde og giver altid opmuntrende ord. Du giver dine elever et indblik i yogaens essens. Ord som velvære, styrke, udfordringer, balance, sammenhold, sjov, hårdt arbejde og afslapning er nogle af de ord som beskriver dit studio.”
Namaste Linda
“Jeg kan på det varmeste anbefale Mette – både som yogalærer og massør. Jeg har aldrig oplevet en så kompetent og pædagogisk underviser. Grundet en til tider dårlig ryg og forskellige sportsskader har jeg tidligere forsøgt mig med yoga, men det har aldrig bidt på. Enten har det været for “spirituelt” eller også har det været for “fitness-agtigt”. Jeg opgav det derfor i en periode. Jeg genoptog det for et halvt års tid siden hos Styrke og Balance – og jeg har ikke fortrudt det! Yogaundervisningen fredag morgen har bestemt været ét af ugens højdepunkter. Og det skyldes udelukkende Mette, da underviseren er helt central for kvaliteten og oplevelsen. Hun rammer for mig den perfekte balance. Samtidig giver hun sig god tid til at justere stillinger o.l. og tilpasse dem individuelle behov, så alle kan være med og er i kompetente hænder. Når jeg tager hjem fra morgenholdet fredag har jeg en super god fornemmelse i både krop og sind; jeg følger mig “flyvende”. Jeg har anvendt Mette som massør – og her oplevede jeg (akkurat som i hendes yogaundervisning) en utrolig kompetent person, der har en vanvittig god kropsforståelse og -fornemmelse. Rent fysisk kunne jeg allerede efter ganske kort tid hos Mette mærke en markant forskel i kroppen; mere smidighed, stærkere core og bedre balance. Det har jeg ikke oplevet før! Jeg anbefaler Mette til alle, der vil gå til yoga!”
Rasmus
“40 år siden jeg som 17-årig, startede på mit første yoga hold og er jeg nu på min 2. sæson hos Mette Ørum – og det er jeg rigtig glad for. Mette evner at skabe et varmt rum, hvor jeg i instruktionen føler mig både passet på og udfordret. Så, hvis du overvejer yoga, så snup en prøvetime og oplev, hvordan yogaen kan udfolde sig, når man har en dygtig lærer og er med på et lille hold.”
Tina
“For mig er tirsdag den bedste dag i ugen – for her går jeg til yoga hos Mette. Allerede om morgenen glæder jeg mig til, at jeg skal afsted om aftenen. I et hektisk liv med arbejde og et lille barn er det skønt med en stund, hvor jeg kun skal tænke på mig selv. Her kommer jeg helt ned i gear samtidig med at jeg kan mærke min krop bliver stærkere. Helt perfekt!”
Anita Christensen
“Yoga hos Mette. Jeg er startet på min 2. sæson hos Mette. Jeg havde ikke rigtigt prøvet yoga før, “snuset” lidt til det. Hos Mette betyder det ikke noget om du er ny eller garvet, alle kan være med. Vi får sved på panden hver gang, får strukket godt ud og lavet forskellige styrke- og balanceøvelser. Der er en hyggelig stemning og plads til grin, hvilket jeg sætter meget pris på????. Yoga hos Mette kan helt klart anbefales.”
Susanne
“Kære Alle. Jeg var den heldige vinder af en 1:1 yogasession. Jeg havde en helt vidunderlig time med Mette. Det var hårdt og kroppen snakkede gevaldigt med, men hele tiden var Mette opmærksom på mig. Jeg har nu fået mod på at starte op på yoga, og jeg er sikker på det skal være hos Mette jeg skal gå.”
Stine Petersen
“Jeg har dyrket yoga i rigtig mange år og er nu 68 og meldte mig til yoga for super sensitive kvinder. Her styrker vi bl. a. området omkring solar plexus. Jeg opdagede og blev overrasket over hvor vigtigt det var for mig at få mere kontakt med og styrke i det område for at hjælpe udviklingen til det jeg kalder at være “jeg-stærk”. Første skridt for at stå med sin egen sandhed. Først da kan man give sit sande bidrag i samarbejde med andre og ikke være underlagt sine vane-forestillinger om at skulle tilpasser sig alle mulige udenfor en selv. Først da bliver man i stand til tage sine valg ud fra sit eget ståsted. Først da er det muligt at bruge hjertesindet. Det var en meget positiv og ny interessant overraskelse at få efter mere end 40 år med yoga. Tak Mette.”
Inge
“Jeg synes det var super lækkert at deltage på miniforløbet ‘Yoga for super sensitive’. Jeg kunne godt lide at der var nogle nye øvelser hver gang, så man ikke kører træt i det og hver gang er spændt på hvad du nu finder på vi skulle lave. Det er godt med noget variation.
Der var en behagelig blanding af nye øvelser og øvelser som gik igen. Det er rart med både nyt og “velkendt” hver gang. Jeg har sat velkendt i gåseøjne fordi det jo kun var et forløb på 4 gange, men du forstår nok hvad jeg mener. Det er noget dejligt musik du har valgt til øvelserne.”
TAK <3
Gitte
“Jeg syntes rigtig godt om miniforløbet ‘Yoga for super sensitive kvinder’ hos dig. Jeg har især brugt den øvelse, hvor man holder to fingre mellem øjenbrynene og trækker vejret skiftevis ud af højre og venstre næsebor (Nadi Shodana). Den har hjulpet mig af med hovedpine og til at være nærværende, når jeg sad lidt for dårligt og blev lidt for opslugte og stresset af bachelor skrivning. Det var rart at der var fokus på både øvelser, mindfulness og vejrtrækning.”
Nadia
“Dejlig med et yogahold kun for super sensitive, hvor man kan være sig selv. Dejligt med et lille hold. Rigtigt rart, at du startede ud med at spørge hver enkelt om fysiske “skavanker”, så man ikke skulle føle sig mærkelig over for de andre/dig, hvis der var øvelser man ikke kunne lave, og så du kunne hjælp en. Øvelserne var af tilpas sværhedsgrad, når man som jeg stort set ikke har prøvet det før. Du har et meget rart og kærligt væsen;-) hvilket er med til, at man føler sig tilpas – og der er også plads til humor :-)”
Susanne
“Jeg har været til Yoga-Workshops hos Mette. Dygtig lære, der tager hensyn til ens evner og færdigheder. Dejlig og rolig undervisning og jeg lære noget nyt hver gang.”
Karina
“Hej Mette Det var så interessant i lørdags, og virkelig en skøn øjenåbner ☺️ det kan bestemt bruges. Som typisk Vata-type hungrer jeg efter at komme ud i solen og mærke solens varme stråler ☺️”
Maja
“Fantastisk – levede helt op til min forventninger. Skønt at have mulighed for at få så megen yoga instruktion på en enkelt uge. Hele programmet, inkl. egentiden og den utvungne måde aftensmåltiderne blev lagt op til evt deltagelse passede mig perfekt.”
Tina
Det var en fantastisk yogarejse med dejlig yoga – (takket være en god yogalærer med en dejlig stemme), skønne mennesker, god mad og meget afslappende. Første gang på yogarejse, og det har været en meget positiv oplevelse. Du er bare SÅ god og en skøn person med masser af empati og forståelse. Du er en god koordinator, og du sørger for alt og alle. Jeg havde det rigtig godt på din yogarejse, og det var meget positivt at møde dig.”
Anita
“Det har været super duper fantastisk. En masse dejlig yoga og en masse dejlige mennesker. Jeg har haft det super godt efter jeg kom hjem, det har været godt for krop og sjæl. Det var en virkelig dejlig tur, du havde sammensat et fint program. Alt fungerede.”
Susanne
“Stor tilfredshed. Det gav ro i min krop. Fik mere overskud. Er blevet gladere. Pausen imellem den gode undervisning. Afslutningen med den lange meditation var helt perfekt. Fin rolig by, tæt på skønt vand og skov. Fine spisesteder.”
Karen
” Den bedste gave til mig selv ever, har været mine ture til Korsika” “Hvad kan man næsten ønske sig mere end, masser af veltilrettelagt motion, blive undervist af en altid oplagt, glad og professionel instruktør, meditere på stranden når solen står op, være omgivet af skøn natur, ligge og nyde solen til næste motionstime, blive bespist med lækre retter og desserter, gå på opdagelse i byens små hyggelige butikker og ikke mindst hygge sig i godt selskab med andre glade deltagere….. jeg ser allerede frem til min tur for 3. år i træk i 2014.”
Susanne Petersen