Skip to content

REST AND RECHARGE 2 timers online yin og restorativ yoga

January 23, 2021

REST AND RECHARGE 2 timers online yin og restorativ yoga

Kom og vær med på workshoppen, hvis du trænger til en pause fra hverdagen og øget ro i krop og sind. Både yin yoga og restorativ yoga er fantastisk afslappende, beroligende og har en positiv effekt på at slippe spændinger og stress.

Det foregår i Facebookgruppen ’Hey namaste – rest and recharge d. 23. januar’ og du har adgang til yogavideoen i hele to uger efter workshoppen, altså frem til d. 5. februar.

Yin yoga er en stille, meditativ yogaform og restorativ yoga kaldes også for genopbyggende yoga og hjælper ved fysisk, følelsesmæssig eller mental træthed. Formålet med øvelserne er, at afbalancere dit nervesystem, genoplade batterierne, få kontakt til dit åndedræt og skabe mere balance og harmoni.

Du skal bruge en god håndfuld tæpper, puder og har du det, så find også dine yogablokke, pølle og øjenpude frem.

Vend opmærksomheden indad i denne skønne yogastund og lad roen sænke sig i hele dit system. Tag gerne et par tykke strømper og en trøje på, da kroppens temperatur falder, når den slapper af – vi slutter af med en dejlig afspænding, savasana.

TID

Lørdag d. 23. januar, kl.  kl. 14.00-16.00

PRIS OG TILMELDING

Pris 275 kr.

Hvis du går på hold hos mig, koster det KUN 200 kr., at deltage og så tilmelder du dig ved, at sende mig en sms på 20629813 og betaler via mobilepay 24215.

Ved at deltage i workshoppen, støtter du også Hey namaste Yogastudio i en svær tid med endnu en tvangsnedlukning.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
og modtag nyt fra HEY NAMASTE