Skip to content

Hvor ligger yogastudiet?

Du finder Hey namaste Yogastudio på Metalvej 7A, 4000 Roskilde – blot 2 minutters gang fra Trekroner st. Praktisk info i Hey namaste Yogastudio.

TID

Torsdag kl. 17.10-18.25. Max 12 deltagere på hvert hold.

INFORMATION OM HOLDENE

Holdstart i uge 33-51.

18 gange – pris i alt 2070 kr.

OBS: Første rate betales, når du tilmelder dig og 2. rate bliver automatisk trukket fra dit betalingskort 60 dage efter din tilmelding til holdet.

Ingen undervisning i uge 42 og derudover skal vi forhåbentlig have hundehvalp til efteråret. Hvis det lykkedes, så vil der være en 2-3 uger, hvor  der ikke være være undervisning og de gange bliver lagt til i sidste ende, således at sæsonen slutter i januar i stedet for i uge 51. Mere info om det, når jeg selv ved det – kommer an på, om der kommer en tæve til os i et bestemt kuld.

NB. Vær opmærksom på at tilmelding og betaling er bindende. Er du forhindret i at deltage, kan du overdrage din plads til en anden efter aftale. Hey namaste handelsbetingelser.

ER DU OGSÅ SUPER SENSITIV?
  • Bliver du let stresset eller overstimuleret af dagligdagens mange indtryk og krav?
  • Kan du blive overvældet af stemninger i omgivelserne og fornemmer du, hvordan andre mennesker har det?
  • Bliver du let forstyrret af høje lyde, larm og uorden i dine omgivelser? Måske føler du dig hurtigt drænet for energi i sociale sammenhænge?
  • Har du brug for tid for dig selv til at lade batterierne op?
  • Kan andre synes at du til tider er for nærtagende, for (over-)følsom eller spekulerer for meget over tingene?

Hvis du kan svare JA til nogle af disse spørgsmål, så hører du måske til blandt de ca. 15-20 % af befolkningen, der har et super sensitive karaktertræk. Dine sensitive sider kan være udfordrende i hverdagen, men til gengæld er super sensitive mennesker ofte beriget med styrker som stor indfølingsevne over for andre, kreative/kunstneriske evner og en veludviklet intuition.

Læs om hvorfor det er ‘super’ at være super sensitiv og læs også skønne Anja Stensigs artikel om super sensitive

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
og modtag nyt fra HEY NAMASTE