Skip to content

Holistisk massage behandling

Har du en travl og stresset hverdag? Så kan jeg tilbyde dig en effektiv og holistisk massage, der kan afhjælpe en stresset krop og sind. Måske har du bare brug for forkælelse, så er du også hjertelig velkommen hos mig til en behagelig og tryg massagebehandling.

HVAD KAN EN EFFEKTIV, HOLISTISK MASSAGE GØRE FOR DIG?

Med en holistisk massagebehandling, tilbyder jeg en afspændende og dybdegående massage, der tager udgangspunkt i hvordan, du og din krop har det. Jeg fokuserer altid på hele dig, både den fysiske og psykiske del, hvorfor vi altid starter med en lille snak, inden selve behandlingen starter. Jeg møder dig med masser af nærvær, varme og omsorg og med fokus på, hvordan alt hænger sammen i dit system.

At få massage har en positiv virkning på din krop, da det hjælper med, at fjerne spændinger og blokeringer samt give dine muskler smidighed igen. Massage forbedrer kroppens blodcirkulation og hjælper således blodkarsystemet med at bringe ilt og næringsstoffer til celler og væv samt de indre organer.

Der er en dyb fokus i massagen på sammenhængen mellem din krop og sind samt spænding og afspænding og formålet er, at skabe en helhedsfornemmelse og afbalancering i hele dig.

En effektiv, holistisk massage kan modvirke stress og de stressrelaterede sygdomme, som vores kroppe udsættes for i en presset hverdag, og du vil med behandlingen i min hyggelige klinik i Trekroner, opleve en følelse af ro og afslappethed, såvel som forøget opmærksomhed og bevægelighed i din krop.

Til behandlingen skal du medbringe to lagener.

NYHED: Fra d. 1. marts varer 2021 er alle behandlinger af halvanden times varighed.

AFBUDSPOLITIK:

Afbud skal ske senest 24 timer før aftale via bookingsystem – herefter beregnes fuld betaling.

”Jeg var i 2012-2013 igennem et alvorligt stressforløb og en lærerig livskrise. En af de helt afgørende faktorer for min lange rejse var, at jeg i foråret kom i kontakt med Mette Ørum og valgte at tage en række sessioner hos hende. Jeg vælger bevidst ordet ’rejse’ og ikke ordet ’kamp’ – for forløbet med Mette var givtigt på mere end et plan. Én ting er at massage er godt for kroppen, når den er udfordret, en anden ting er…” Læs om Thomas oplevelse her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
og modtag nyt fra HEY NAMASTE