Skip to content

Holistisk gravid massage

Er du gravid og føler du ofte, at dine muskler i ryg, lænd, skuldre, nakke og ben er trætte og ømme? Måske er du plaget af ondt i bækkenet eller endda bækkenløsning? Så kan jeg hjælpe dig og din lille ny godt på vej til en lettere hverdag uden smerter, med en garanteret blid og omsorgsfuld, holistisk graviditetsmassage. Vi starter hver gang behandlingen med en lille snak om, hvordan du har det, både kropsligt, men også mentalt, da det kan svinge meget under en graviditet.

Det er vigtigt, at du ligger godt under massagebehandlingen, så din krop kan slappe af. Derfor tilbyder jeg gravid massage på justerbar specialbriks med plads og støtte til både din mave og barm. Så kan du ligge roligt og slappe af og nyde behandlingen, samtidig med at du får løsnet op for dine spændinger, alt imens du ligger på maven.

Din krop går igennem mange ændringer og udfordringer, når du bliver gravid, hvilket meget ofte er forbundet med fysiske gener, som kan opstå eller blive forstærket igennem din graviditet. Måske du også oplever trætte og hævede ben, samt iskiassmerter og her kan en holistisk gravid massage hos mig, afhjælpe de gener, du er plaget af.

En effektiv massage reducerer stress, som er rigtig godt for dig og dit ufødte barn, og kan anbefales helt op til din termin. Det er en god måde at gøre din graviditet mere behagelig og mindre anspændt.

HVORDAN UDFØRES GRAVIDMASSAGE?

Første gang du kommer i min klinik på Sluseholmen, starter vi med en god, indledende snak, hvor du kort fortæller om din graviditet og om de eventuelle kroplige gener i forbindelse hermed. Herefter skal du op og ligge på maven på min specielle gravidbriks, hvor der er plads til bryster og mave. Du vil blive justeret godt til, så du ligger rart og med udgangspunkt i vores indledende snak, går jeg i gang med at behandle dig.

Gravid massagen er blid og rolig og tager udgangspunkt i, hvad du har brug for. Er der behov for det, masserer jeg dybere ind i muskler og væv, men hele tiden, så det føles rart og omsorgsfuldt.

Til gravid massagen bruger jeg kun naturlig mandelolie, så det er trygt for dig og dit ufødte barn.

Til behandlingen skal du medbringe to lagner og ellers kan de lejes for 50 kr.

BEMÆRK

At Hey Namaste har klinikhund, nemlig skønne, milde Old english sheepdog Millie fra august 2020.

AFBUDSPOLITIK

Afbud skal ske senest 24 timer før aftale via bookingsystem – herefter beregnes fuld betaling.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
og modtag nyt fra HEY NAMASTE