Skip to content

Alt det praktiske​

Al yogaundervisningen foregår hos Hey namaste Yogastudio på Metalvej 7A, 4000 Roskilde.

Der er gratis parkering på P-pladsen foran studiet.

Der er adgang til lokalerne 10 min. førtræningen starter, hoveddør vil være låst, hvis du kommer før. Er der et andet hold før dit, så lad de holddeltagere få tid til, at klæde om og gå ud, inden du selv kommer ind, da omklædningen ikke er stor nok til, at holddeltagere fra to hold, kan være der samtidig. Er der et hold før dit, så er der sat 10 min. af til dem og 10 min. af til dit hold. Kom til tiden, da jeg låser døren, når undervisningen går I gang.

Sko tages af, på den store sorte måtte lige indenfor døren og sættes i det store skostativ, da det resterende område er helt skofrit.

I yogasalen er der alt, hvad du skal bruges til undervisningen. Læg venligst alle ting ordenligt tilbage på plads, når yogaklassen er færdig, så det hele er pænt og præsentabelt til næste hold, der kommer. Det gælder yogamåtter, tæpper, pøller med lynlås nedefter, blokke og øjenpuder.

Der er ikke faste pladser i yogasalen, så prøv en forskellig plads for hver gang.

Sluk din mobiltelefoneller sæt den på lydløs og fjern vibrator, når du er i studiet.

Du skal undgå at spise et hovedmåltid 2 – 3 timer inden yogaklassen begynder. Så har du lettere ved at lave de fysiske øvelser og du vil få mere ud af yogaen.

Kom roligt ind i salen, sæt eller læg dig på måtten og slap af inden vi går i gang. Lad dine ting blive i omklædningen. Jeg låser hoveddøren, så tingene kan ligge der i fred.

Du bedes også undgå at anvende parfume eller andre stærke dufte, når du kommer til yoga.

Bliver du forhindret, så husk at sende mig en sms på 20629813, så jeg ved, at du ikke kommer.

Kom lige præcis som du er!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
og modtag nyt fra HEY NAMASTE