Skip to content

5 TING DU IKKE VIDSTE OM MIG (ELLER MÅSKE GJORDE DU.....?)

Posted on
5 TING DU IKKE VIDSTE OM MIG (ELLER MÅSKE GJORDE DU…..?)

I anledningen af, at jeg er ved at blive drevet helt til vanvid over, at ligge i sengen på 6. dagen, har jeg forfattet et lille indlæg med 5 forskellige ting, du måske ikke ved om mig. Det er nu ikke fordi, jeg har holdt det skjult, men bare sådan ‘nå ja, sådan er det jo egentlig’. Godt så, sæt i gang:

1. jeg har været cykelbud

Jeg har været cykelbud i Købenavn! En af den slags, der kørte alt for stærkt ned af Strøget, mod ensrettede gader og over for rødt. Altså bortset fra, at jeg ikke rigtig gjorde de ting, jo jeg cyklede pænt stærkt og op mod 90 km. om dagen og leverede pakker fra Nordvest til Hellerup, Amager til København K osv., men jeg er jo generelt sådan lidt dydsmønster-regelrytter-agtig, så faktisk var jeg en af de eneste cykelbude, der kørte pænt og overholdt regler, haha!

Efter halvandet års tid blev jeg trukket ind på kontoret i ny og næ, når der ikke var så travlt på gaden, hvor jeg hjalp min daværende chef med lidt administrativt. Så skete der omrokeringer i firmet og pludselig havde jeg fået hans stilling og var chef for cykelbudsafdelingen. Det var jeg en 5-6 år, indtil jeg opsagde stillingen og startede på Gotvedskolen, for der var det blevet tid til, at lave noget nyt.

PS. Nej, jeg var ikke grønt bud. Jeg var gult cykelbud fra firmaet Budstikken, der nu er opkøbt af Postnord! Og det var i øvrigt der, jeg mødte Hr. Ørum, hvor vi var cykelbuds-kollegaer.

2. jeg har boet i Mexico

Inden jeg blev cykelbud, boede jeg to år i Mexico, hovedsageligt i byen Morelia i delstaten Michoacan fire timers kørsel fra Mexico city. Jeg boede dog også en tre måneders tid ude ved vestkysten i strandbyen Puerto Vallarta, der dengang var et foretrukket feriested for amerikanere og surfere.

Det første halve år var jeg på udveksling, da jeg oprindelig læste Spansk, sprog og internationale studier ved Aalborg universitet, og nappede et halvt år derovre på universitetet. Herefter blev jeg hængende og nød livet, drak tequila og farvede mit hår sort. Ja, det er rigtigt…..jeg var simpelhen så træt af alle dem, der gik og hev mig i håret, fordi det var et særsyn med lyst hår, ja faktisk hvidt hår, for mit hår var helt naturligt hvidt dengang. Foruden tequila, lærte jeg også at drikke kaffe, rødvin og fik en piercing i øjenbrynet, jo jo, der skete noget i de år. I dag er det kun rødvinen, der hænger ved, selvom jeg faktisk lige nu går og tager mod til mig, til en ny piercing et andet sted (ikke et frækt sted!!).

3. jeg er mega dårlig til at bowle

Hvis der er noget, jeg virkelig er dårlig til, så er det dæleme, at bowle. Jeg har kun prøvet det to gange i mit liv og begge gange blev jeg SÅ sur, at jeg var ved, at tude, for jeg var mega dårlig…… Det hjalp så heller ikke, at dem jeg bowlede med, drillede mig – venskabligt – men temmelig meget, så jeg blev endnu mere hidsig! Sidste omgang bowling var på en weekend-firmatur i Lalandia med Budstikken og nøj, hvor var jeg bare sur det meste af weekenden, hahaha, så dumt altså! Hvorfor ser det så sjovt ud, når andre gør det og er så skide svært, når man selv gør det?

4. Syltet og fermenterede madvarer

Som barn var jeg ret kræsen og det er heldigvis blevet bedre med årene. Dog er der stadig nogle madvarer, jeg ALDRIG spiser og det er bla. syltede og fermenterede madvarer, puha. Alt hvad der lugter det mindste af eddike, kan jeg slet ikke lide og det gælder alt fra syltede agurker til syltet rødkål og så over i den sunde fermenterede surkåls-verden, som er blevet noget så populær! Kombucha som er en fermenteret drik samt kefir, bryder jeg mig slet heller ikke om og vil hellere tørste, end at drikke det. Andre der mon har det som mig eller er jeg bare sådan lidt mærkelig?

5. Jeg er en rigtig hyggefrans

Så langt tilbage som jeg kan huske og i hvert fald til de senere år i folkeskolen, er jeg altid krøbet ned under min dyne eller et tæppe, når jeg kommer hjem og skal slappe af. Den der puttefornemmelse er rar, når man som et sensitivt væsen kommer hjem, og måske er rigtig overstimuleret, efter en lang dag i ‘den virkelige verden’. Det er i hvert fald min eget teori omkring det og jeg vil allerhelst putte med en kop matcha the og lidt sødt, Netflix eller en god bog. Sådan rigtig ‘aaaaah, nu kan jeg bare slappe helt af og sidde her for mig selv’. Og så elsker jeg også, at tænde en masse stearinlys og nusse rundt og dimse, så der bliver en hyggelig stemning i rummet.

Nå, det var mine fem forskellige ting, som du måske ikke vidste om mig. Hvad overrasker dig og var der noget, du alligevel godt var klar over?

Fra mit hjerte til dit, Hey namaste Mette ♥

LÆS OGSÅ

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
og modtag nyt fra HEY NAMASTE