Skip to content

10 TING JEG VILLE LAVE I 2019 (.....MEN FIK JEG SÅ GJORT DET?)

Posted on
10 TING JEG VILLE LAVE I 2019 (…..MEN FIK JEG SÅ GJORT DET?)

 

For første gang nogensinde lykkedes det mig, at nedskrive mine mål og tydeliggøre for mig selv, hvad jeg ville lægge vægt på, da vi tog hul på det nye år – altså 2019. Og nu hvor vi så nærmer os 2020, er det vist på tide, at jeg får gjort status på de ting, jeg ville opnå og om jeg rent faktisk kom i mål med dem. LÆS DET OPRINDELIGE INDLÆG HER.

1. JUICEDETOX

Jeg startede faktisk året med en juicedetox weekend sammen med en god håndfuld andre yogier i Hey namaste Yogastudio og det gik overraskende godt, trods at jeg underviste ret mange timer og stod i køkkenet i lang tid for, at tilberede juicer til mig selv og en hel del til deltagerne. Jeg oplevede, at få mere energi og føle mig lettere både i juicedagene og efterfølgende. Det var en virkelig dejlig følelse!

2. LEVE ENDNU MERE BÆREDYGTIGT

Jeg er virkelig blevet dygtig til at sortere affald;  bioaffald, restaffald, glas, papir, pap og metal. Og da vi flyttede, var det obligatorisk, om vi ville affaldssortere, men nu var vanen der og så gav det ligesom sig selv, at fortsætte den gode vane.

Derudover har jeg virkelig forsøgt at skære ned på plastik, bla. ved at købe bivoks-madwrap, så jeg kan pakke mine madvarer ind mere miljøvenligt og ikke bruge film og sølvpapir. I stedet for, at bruge den store mængde køkkenrulle, som jeg gjorde, når jeg vaskede frugt og grønt, har jeg nu altid et viskestykke liggende klar, så jeg kan bruge det i stedet. Så et kun til frugt og grønt og et andet til almindelig køkkenbrug.

Så jeg fortsætter den gode stime, men kunne måske godt blive endnu bedre til, at leve mere bæredygtigt, feks. kun købe det, jeg har brug for og ikke fordi det er ‘nice to have’!

3. UDDANNELSE

Jeg startede også året med endnu en yogalærer uddannelse, nemlig ‘Yoga mod stress’ og blev så vild med søde og dygtige Anne Goncavales, at jeg simpelhen blev nødt til, at tage hendes Yin uddannelse også, da hun udbød den senere på året. Begge uddannelser har gjort, at min yogaundervisning har ændret sig og jeg arbejder med mere og mere blødhed og blidhed i mine yogaklasser. Og i min egen yogapraksis!

4. LÆSE FLERE BØGER

Øøøøh, her har jeg i hvert fald fejlet. Jeg tror ikke, at jeg har læst en eneste ikke-faglig bog i hele 2019 og det må jeg altså ændre i 2020. Hmmm……!

5. PÅ MADLAVNINGSKURSUS TIL MALLORCA

Yes, sikke en uge – i højt, hæsblæsende tempo gik det derudaf med madlavning i lange baner og det var både megafedt og megahårdt. Jeg er så glad for, at jeg gjorde det og sammen med Hr. Ørum fik vi altså nye spændende, oplevelser. Og masser af lækre opskrifter med hjem. Læs mere om kokkeskolen her My muy bueno deli.

5. NÆRE KROP, SIND OG SJÆL

Jeg skrev: ‘Jeg vil gerne blive endnu bedre til, at passe godt på mig selv og sørge for den ultimative næring, så jeg kan få mange gode, raske og friske år fremover. Her handler det bla. om sengetider, som jeg virkelig øver mig i, altså at komme i seng i ordentlig tid, at få lavet min daglige yoga og fortsætte med min faste meditationspraksis. Og for mig handler det også om, hvilke mennesker jeg omgiver mig med – giver de mig glæde i maven, ro i systemet og opløfter de mig, så er det dem, jeg vil vælge’.

Her er det altså gået op og ned, det gik godt i første halvdel af året og efter flytningen i september, der var ret hård, gik flere af de gode vaner fløjten og det gik altså desværre bla. ud over mine daglige meditationer. Men jeg er blevet lidt bedre til, at passe mine sengetider og det kan altså virkelig også noget. Men jeg kan nu sagtens forbedre mig meget mere i 2020. Og jeg har fået flere nye mennesker ind i mit liv, som beriger mig med humor og hjertevarme.

6. BLOG

Jeg havde et ønske om, at udvikle min blog, men det skete ikke rigtig, eller jeg kan da se, at jeg har skrevet 7 blogindlæg + det her, så det vil jeg klart også tage med mig i 2020. Skrive mere herinde, både dele de lette hverdagstanker, opskrifter, rejseguides, yogatips og så de lidt mere tunge indlæg. Det vil jeg se frem til, for jeg har faktisk en hel masse på hjertet.

7. YOGAREJSE MALLORCA

Altså, den uge på yogarejsen i maj, var simpelhen så mega dejlig og jeg havde de allerskønneste deltagere med. Jeg føler mig meget heldig, at være omgivet af så skønne mennesker i mit arbejdsliv og jeg er så glad for, at ca. halvdelen af dem, der skal med på min kommende yogarejsen til april er gengangere fra årets rejse.

8. KONCERT MED SNATAM KAUR

Jeg fik to store musikdrømme opfyldt i 2019, nemlig den planlagte koncert med Snatam Kaur, som var noget så vidunderligt og så tog jeg til London for, at se mit allerstørste musiske idol Krishna Das og det var fuldstændig fantastisk! I 2020 kommer Snatam tilbage til København og jeg har naturligvis købt billetter forlængst!

9. GÅ FLERE TURE

Jeg mangler altså stadig en hundemakker, som jeg kan få gået flere daglige ture med, men det bliver desværre ikke foreløbig, at det sker, så jeg prøver, at få luftet mig selv dagligt. Men den ekstra transporttid, jeg nu har fået (fra ca. 10 min. før til nu 2 timer om dagen), er der nu ikke helt så meget tid, men jeg prøver, at få det prioriteret og vores nye hood på Sluseholmen indbyder til nogle dejlige, hyggelige slendreture. Der er så meget fint og spændende arkitektur, at kigge på og så har vi Amager Fælles blot 5 minutters gang herfra.

10. ONLINE PRODUKTER

Yirks! Det her punkt har jeg altså fejlet på, dels valgte jeg at bruge min tid og penge på mine yogauddannelser, så jeg ikke havde muligheden for, at få gjort noget ved det og dels kom der en flytning på tværs, så tiden forsvandt. 2020 skal være året, hvor jeg får lanceret mine første online produkter; meditationer, dybdeafspændinger og yogavidoer. Har du mon nogle ønsker til det?

2019 var faktisk et ret så begivenhedsrigt år! Foruden flytning til Sluseholmen efter 10 år i Trekroner, har året også budt på en masse, dejlige rejser; Vinterferie i Hamborg, madkursus på Mallorca, Yogarejse på Mallorca, forlænget weekend i Brighton og London i forbindelse med Krishna Das koncerten, yogarretreat på Samsø, efterårsferie i Rotterdam og endagstur til London. Og 2019 var også året, hvor jeg malede studiet grønt og fik min første tavotering!!

Tak 2019, nu er jeg også ved at være klar på, at tage hul på et nyt år – 2020, jeg glæder mig til, at se dig!!

Namaste Mette <3

LÆS OGSÅ

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
og modtag nyt fra HEY NAMASTE