Skip to content

10 ting jeg vil lave i 2019

Posted on
10 ting jeg vil lave i 2019

Jeg glæder mig utrolig meget til 2019 og har allerede så mange gode ting, at se frem til. Jeg har planlagt en masse og elsker en frisk, ny start, som jeg synes et nyt år er. Læs med nedenfor og lad mig høre, hvad dine planer for 2019 er, så vi kan inspirere hinanden til det allerbedste nye år.

1. Juicedetox

Jeg vil starte året med 3 dages juicedetox med yoga og meditation. Det er en god måde, at ‘nulstille’ kroppen ovenpå en (måske) overdådig julemåned. Trænger du også til en frisk start på 2019, så læs mere lige HER.

2. Leve endnu mere bæredygtigt

Endelig har vi også fået affaldssortering, hvor jeg bor og jeg er blevet mere flittig til, at få sorteret (jeg kunne altså godt finde på, at smide et tomt glas i det almindelig affald tidligere. Undskyld….!). Nu skal der sorteres bioaffald, restaffald, glas, papir, pap og senere kommer der også metal.

Derudover så har jeg købt stålsugerør og nogle af bambus, så det nu er slut med engangs til juice og smoothies. Jeg er begyndt, at opbevare mere mad i glasbeholdere og eliminere plastikbeholdere, købt karklude uden plastik, skære end på køkkenrulle og har i maaaange år kun købt økologisk – mad, make up, cremer m.m. Men jeg vil gerne blive endnu flinkere til det og endnu mere bevidst om mit forbrug, for jeg indrømmer, at jeg har et veludviklet shoppegen…! Hvad har du af gode tips til bæredygtighed?

3. Uddannelse

Jeg vil tilføje endnu en yogalærer uddannelse til mit cv, nemlig ‘Yoga mod stress’, som udbydes af skønne og dygtige Anne Goncavales. Jeg ser virkelig frem til, at dygtigegøre mig indenfor det her felt, som jeg i forvejen arbejder rigtig meget med i Klinikken. Og jeg drømmer om, at vi alle sammen sætter tempoet lidt ned, så den generelle hverdagsstress kan minimeres. Det vil jeg gerne inspirere til, når jeg er færdig og jeg har allerede rigtig mange ideer til, hvordan jeg skal arbejde med det og er spændt på, hvilken retning, det tager mig.

4. Læse flere bøger

Jeg elsker at læse, men nøj, hvor er jeg blevet sløv til det…. og det vil jeg altså gerne rette op på, for i det her år, har jeg kun læst et par enkelte fagbøger og måske en enste eller to romaner og det er simpelhen fjollet, når jeg nu virkelig godt kan lide det. Nogle gode titler, du kan anbefale (ikke krimi)?

5. På madlavningskursus til Mallorca

Nøøøøj, det her bliver virkelig et af årets højdepunkter og jeg glæder mig helt vanvittigt! Da Hr. Ørum og jeg var på Mallorca for et år siden, havde jeg fundet et fuldstændig fantastisk madsted ‘My muy bueno deli‘ og det viste sig, at de også havde en kokkeskole. Vi faldt smaddergodt i hak med det engelske ejerpar og Justine er en helt igennem fantastisk kok og fra da af, drømte jeg om, at komme dertil og lære af hende. Og det skal vi så begge i marts måned på fem dages vegansk madkursus (i alt 40 timer) og jeg glæder mig virkelig til, at dele ud af min viden med en masse kommende yoga-madworkshops i Hey namaste. Måske 2019 bliver året, hvor jeg selv afholder madkurser, som jeg er blevet opfordret til utallige gange. Lad os se, hvad året byder på….

5. Nære krop, sind og sjæl

Jeg vil gerne blive endnu bedre til, at passe godt på mig selv og sørge for den ultimative næring, så jeg kan få mange gode, raske og friske år fremover. Her handler det bla. om sengetider, som jeg virkelig øver mig i, altså at komme i seng i ordentlig tid, at få lavet min daglige yoga og fortsætte med min faste meditationspraksis. Og for mig handler det også om, hvilke mennesker jeg omgiver mig med – giver de mig glæde i maven, ro i systemet og opløfter de mig, så er det dem, jeg vil vælge. Og så vil jeg rigtig gerne tilbringe meget mere tid, sammen med mine fire elskede nevøer og niecer. Tænk engang, at min store niece er blevet 12 år i år og fornylig har hun selv taget bussen hertil alene, hvor vi havde den skønneste, hyggeligste og sjoveste dag. De dage vil jeg gerne have mange flere af i 2019.

6. Blog

Udvikle min blog endnu mere, for det er virkelig hyggeligt og givende, at dele ud på den her måde. Jeg elsker, at skrive og vil gerne udvide bloggen med samarbejder og sponsorede opslag, der kan være til gavn for både dig og mig. Mine tanker går på, at skrive endnu mere om yoga, opskrifter, rejse- og madanbefalinger (jeg skylder stadig guider til Portugal og Rotterdam, ups!), bæredygtighed og naturligvis om, at være et sensitivt menneske i en til tider hård verden. og så vil jeg gerne begynde, at dele så videoer med yogaøvelser og -fif. Mere om det i punkt 10.

Er der noget, du gerne vil have jeg skriver om?

7. Yogarejse Mallorca

Åh altså, jeg glæder mig simpelhen så utrolig meget til maj måned, det byder på masser af skønne øjeblikke. Allerøverst på majlisten er simpelhen min Yogarejse til Mallorca d. 7-14. maj og da jeg allerede kender flere af dem, der skal med, ved jeg bare, at det bliver en skøn, skøn rejse. Vi skal bo fantastisk og hotellet er renoveret indenfor de sidste par år, der er tæt på strand, en hyggelig by og så er der lækre spisesteder. Jeg glææææææder mig!!

Min yogarejse er åben for alle uanset, om du har prøvet yoga før, om du er stiv som et bræt, om du rejser alene eller sammen med en anden og om du har tilknytning til Hey namaste Yogastudio eller ej. Blot du har lysten til, at arbejde med dig selv i selskabet med andre. Du bestemmer selv, hvor social, du har lyst til, at være. Lyder det ikke tillokkende?

8. Koncert med Snatam Kaur

Til maj får jeg endnu et stort ønske opfyldt, da jeg skal ind og se Snatam Kaur, en fantastisk ‘yogamusik-sangerinde’. Hun har den mest vidunderlige stemme og jeg hører hendes musik næsten hver dag. Har du været til yoga hos mig i Yogastudio Hey namaste, har du helt sikkert også hørt et eller flere af hendes numre. Her er mit aller yndlingsnummer med hende, som jeg tit bruger til afspændingen. Snatam Kaur er desuden lige blevet nomineret til en Grammy. Wow!

9. Gå flere ture

Jeg har altid gået mange ture i og med, at jeg havde hunde i over 16 år og det er virkelig noget, jeg holder af. I nogle perioder er jeg meget flittig med det og andre knap så meget, hvilket jeg tænker hænger sammen med overskud og vejret. Nu hvor jeg ikke er tvunget til, at skulle ud 3-4 gange hver dag uanset vejret (jeg er jo hundeløs pt.), lader jeg gerne sofaen trække i stedet, hvis det er ekstra koldt og blæsende. Eller som i sommer, hvor det jo var overdrevet varmt og uudholdeligt, at være ude længere tid af gangen…. men altså det er jo virkelig dejligt, at blive blæst lidt igennem og få den friske luft både alene og sammen med andre. Så det vil jeg virkelig gerne meget mere af og så er det en god måde, at få bevæget sig på.

10. Online produkter

Det her punkt har været på min ‘to do liste’ i ret mange år efterhånden, men jeg vil være ærligt overfor dig, der læser med…. jeg har simpelhen ikke haft modet til, at få gjort noget ved det. Jeg overvejede, at skrive ‘at jeg ikke havde haft tid til det’, men det ville ikke være sandt og jeg er stor fortaler for ærlighed. Så derfor siger jeg det rent ud, at jeg har holdt mig selv tilbage, ikke fordi jeg ikke synes, at jeg er dygtig nok, men fordi det er sårbart ‘at stille sig frem’ på den måde.

Når jeg skriver online produkter, så er det bla. yogavideoer og forløb, du kan lave hjemme i din stue og indtalte yogaklasser (så du kun bruger ørerne og ikke øjnene) og afspændinger. Og jeg skal i gang med, at finde de rette mennesker med forstand på dette, der kan hjælpe mig, så det bliver lækkert. Og ved du hvad, jeg glæder mig faktisk til denne proces….. så må det være fordi, at tiden er rigtig til det ikke? At ideen er modnet og jeg føler mig klar <3

 

Så nu har jeg delt mine 10 ting jeg vil lave i 2019, både personlige mål og arbejdsmæssige og nu er det din tur. Hvad skal have frit største fokus i det nye år, hvad glæder du dig til og hvilke oplevelser drømmer du om? Del hjertens gerne i kommentarfeltet og lad os løfte hinanden op til det allerskønneste 2019.

Fra mit hjerte og til dig, namaste Mette <3

LÆS OGSÅ

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
og modtag nyt fra HEY NAMASTE