Skip to content

10 (NEJ 11) TING JEG VIL LAVE I 2020!

Posted on
10 (NEJ 11) TING JEG VIL LAVE I 2020!

Åh, 2020 jeg har virkelig glædet mig til dig…. eller i virkeligheden glæder jeg mig altid sidst i december til nye, friske år. Tiden er lige til, at sætte en intention, sende drømme og tanker ud for det kommende år. Og give slip på alt det, man ikke har lyst til, at tage med ind i det nye år. For mig handler det om, at give slip på troen om, at visse ting kan ændre sig og acceptere og leve i fred med nye omstændigheder, også selvom det kan gøre ondt. Nyde livet endnu mere, min nye hverdag og få mere tid sammen med de nye, skønne mennsker, der er kommet ind i mit liv i 2019. Og at stå endnu mere ved mig selv, lige præcis som jeg er – sensitiv, følsom, intuitiv og i perioder meget introvert. At jeg også sørger for, at tage mig min egentid og prioritere tiden på yogamåtten. Læs med her.

1. ONLINE PRODUKTER

Jeg lægger hårdt ud her; online produkter…..det har snart stået på min indre ‘want to-liste’ i en del år og jeg delte det her på 2019-listen med Jer, i håb om, at jeg endelig ville komme af starthullerne. Men jeg prioriterede anderledes i løbet af året og valgte i stedet, at tage to yogauddannelser og bruge både min tid og penge på det! I 2020 skal det være og jeg vil indtale meditationer, yoga nidra (dybdeafspændinger) og filme videoer, så det er muligt, at tage min yoga med sig hjem eller ud i verden. Har du nogle ønsker, så lad mig det endelig vide?

2. PRIROTERE MIN TID PÅ YOGAMÅTTEN

Siden vi flyttede i midt september, har jeg ikke været så flittig på yogamåtten. Jo, det er blevet til en del yin yoga i perioden, jeg tog min yin uddannelse, men at få lavet mere styrkende yang yoga, det trænger jeg faktisk til. Og min skønne meditationspraksis skal jeg altså have genoptaget, for det gør mig virkelig godt. Jeg var nået i mål med 20 min. hver morgen og aften og det føltes fantastisk, at tage tiden til det og mærke den ro, som meditationen – ofte – gav mig!

3. SPILLE HARMONIUM

Hvis du kender mig privat, evt. følger mig på de sociale medier eller kommer i studiet, så ved du, at jeg har kastet min helt store kærlighed på mantrasang og Kirtan, som man også kalder for ‘syngende meditation’. Ofte spiller man på et harmonium til denne type indiske musik og jeg elsker simpelhen lyden af det instrument – det går lige i hjertet på mig, som intet andet instrument har formået at gøre nogensinde!

Jeg har den sidste måned ventet på, at det jeg har bestilt i Italien, kommer hjem til mig! Man kan desværre ikke købe et harmonium i Danmark og som du måske så, var jeg i London i efteråret med min yogalærer og kigge på et. Hun købte, jeg gjorde ikke og har efterfølgende fundet det helt rigtige, som jeg nu venter på ankommer. Jeg havde håbet på, at det ville komme før juleferien, men det lykkedes desværre ikke. Er du nysgerrig på, hvilket et, jeg har bestilt, så kan du se det HER, hvor der også er en lille video, så du kan høre det spille.

4. TAGE PÅ YOGARETREAT

Uh! I år var jeg på Samsø på et dejligt yogaretreat med min yogalærer og i 2020 skal jeg til Portugal med hende og nyde 5 dages skøn yoga i et stort hus tæt ved stranden. Hr. Ørum skal med, han deltager dog ikke i yogaen, men skal surfe i stedet. Efter retreatet skal vi et andet sted hen og være en 4-5 dage, men har endnu ikke besluttet hvor i Portugal.

5. PASSE MINE SENGETIDER

Mit evige arbejdspunkt, åh altså! Jeg er blevet bedre i løbet af 2019, men jeg har stadig alt for mange dage, hvor jeg kommer for sent i seng….det hænger jo naturligvis sammen med, at jeg ofte kommer sent hjem fra arbejde og dermed nogle dage først får aftensmad kl. 21.30. Så er det svært for mig, at gå i seng allerede kl. 22.00, som egentlig er det allerbedste tidspunkt, at gå i seng på, for at få den optimale søvn. Men ofte bliver det meeeeget senere og jeg vil altså virkelig gerne have mere struktur på mine søvnvaner, så 2020, godnat!

6. UNDERVISE NYE STEDER

Jeg er blevet inviteret til Karma yogastudio i Odense, hvor de rigtig gerne vil have, at jeg kommer og laver nogle workshops. Det vil jeg virkelig gerne og håber, at det kan planlægges således, at det kan passe ind i resten af min undervisning!

Min yogalærer Anne Goncavales åbner efter flere års søgen efter de rette lokaler, endelig et nyt, lækkert yogastudio i København og der er jeg også blevet inviteret ind for at undervise. Det åbner 1. februar og vi må se, hvad det hele ender med, men jeg tror, at det kan være fint, at komme lidt ud og sprede min viden og yoga for sensitive mennesker samt min passion for bevægelsesglæde på yogamåtte. Bare rolig, jeg bliver i studiet i Trekroner, men nogen gange er det nok meget godt, at komme lidt ud!

7. ÆNDRE ARBEJDSRUTINER I STUDIO OG HJEMMEKONTOR

Samtidig kommer der også til, at ske en lille ændring i Hey namaste Yogastudio, for jeg kommer til, at få en ny, fast lejer ind to dage om ugen (det skal jeg nok fortælle mere om). Jeg har simpelhen brug for mere kontortid, så jeg kan komme til bunds i alt det administrative og samtidig er jeg nødt til, at sætte tid af, til at kunne udvikle mine online produkter. Så jeg kommer fremover til, at være i studiet tre lange dage, fordi jeg komprimerer dem; tirsdag, torsdag og fredag. Jeg lukker ikke hold ned eller skærer ned på antal masssagetider, men jeg samler dagene mere og får således mandag og onsdag på Yogakontoret. Der vil fortsat være workshops 1-2 gange om måneden, ligesom at jeg vil være i studiet nogle lørdage for, at filme yogavideoer.

8. MINIMERE MIT SUKKERINDTAG

Åh altså! I 2019 har jeg indtaget alt for meget sukker ift hvad, der gør mig godt! Søde sager er mit fix, når jeg er træt, ked af det, glad og skal fejre noget…. hvor andre måske drikker vin, er afhængig af cigaretter, stoffer eller andet (afhængighed kommer i mange størrelser!), så er sukker min evindelige udfordring og pga familieproblemer har jeg helt sikkert spist for mange af de søde sager og det vil jeg simpelhen gerne lægge fra mig. Jeg elsker virkelig chokolade og kager og har jo masser af lækre opskrifter på sager, der ikke indeholder raffineret sukker og dermed er noget sundere og ikke tynger systemet på samme måde, som raffineret sukker gør! Så målet for 2020 er helt klart, at skære ned på sukker…..!

9. PLANLÆGGE FLERE YOGARETREATS

Jeg besluttede mig for, at vælge ny samarbejdspartner til mine yogarejser og det viste sig, at være en god ide! Med beslutningen herom fulgte et mega godt flow og min planlagte yogarejse d. 25. april 2020 blev således lynhurtigt udsolgt på bare 5 uge, wow altså! Så vi er så småt gået i gang med, at planlægge flere yogarejser i det nye år og nøj, hvor jeg glæder mig, for der sker noget helt magisk ved disse yogafordybende rejser og når mange mennesker er sammen. Venskaber udvikles og systemer falder til ro, når der er tid til samvær og nærvær. Har du nogle yogarejse-drømme?

10. FERIER

Som jeg nævnte i punkt 4, skal jeg på yogaretreat i juni i Portugal og derudover har fam. Ørum besluttet, at skære ned på miniferier og i stedet holde en lang ferie sidst på året. Vi vil hive en hel måned ud af kalenderen i november eller december og tage til Bali og nyde livet. Jeg vil lave yoga, Hr. Ørum surfe og sammen vil vi spise os igennem øens mange veganske caféer og spisesteder. Vi vil nyde solen, strandlivet og få masser af nye oplevelser. Lade systemet op og bare nyde…..lyder det ikke bare dejligt?

11. CYKLE KØBENHAVN TYNDT

Ej, men se nu lige denne skønhed af en cykel! Min fantastiske Tokyobike, der er kommet hele vejen fra Japan via USA og den er altså sød, skør og sjov, at cykel på! Jeg drømte om den i månedsvis og da den endelig landede, flyttede vi og nu bor den i vores stue. Jeg tør næsten ikke sætte den på gaden, men i 2020 vil jeg altså fræse København tyndt på den! Desuden får vi den sejeste el cykel, hvor vi begge kan sidde på, fra Tyskland som erstatning for vores bil. Den ligner en lille motorcykel og er simpelhen så topcool!

2020, jeg glæder mig dæleme til dig!

Namaste Mette 

LÆS OGSÅ

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
og modtag nyt fra HEY NAMASTE