Skip to content

MINDFUL YOGA - FORLØB AF 10 UGER

FYSISK YOGAHOLD I HEY NAMASTE MED MAX 6 YOGIER

 

Her er yogaholdet for dig, der gerne vil mærke alle de gavnlige effekter af yogaen i krop og sind og samtidig gerne vil arbejde i dybden med hele dig. Du er hjertelig velkommen på holdet, uanset om du er nybegynder eller øvet og der er ingen forudsætninger for, at deltage uanset alder, køn og smidighed. Der vil altid blive taget hensyn til dig uanset, hvad du kommer med.

Vi starter hver gang blødt op med en dejlig, rolig opvarmning og arbejder kroppen varm med øvelser, der smidiggør dine led og muskler og dermed gør dem klar til de mere styrkende øvelser med fokus på stabilitet og balance. Vi gennemgår nogle af yogaens grundstillinger, åndedrætsøvelser og –teknikker og der vil være en del fokus på, at arbejde med kroppens placering i stillingerne.

Mindful yoga vil hjælpe dig med at blive bedre til, at være til stede fysisk og mentalt og modstå hverdagens mange krav ud fra en kærlig, venlig mindfulness-tilgang. Der vil være både stående, siddende og liggende øvelser, yogaen er en dejlig blanding af intuitiv hatha, yin og restorativ yoga. Vi slutter hver gang af med en rolig afspænding, savasana.

Dette lille, eksklusive holdforløb er for dig, der ønsker lidt ud over det sædvanlige og som gerne vil fordybe og tage dig tiden til, at gøre noget godt for dig selv. I studiet er der yogamåtter, varme tæpper og diverse redskaber, så kom blot som du er.

 

BEMÆRK

Hey Namaste yogastudio har studiohund, nemlig skønne, milde Old english sheepdog Millie.

TID

Tirsdage kl. 17.10-18.25. Holdstart i uge 32-41, d. 10/8-12/10 

PRIS

1500 kr.


 

MINDFUL YOGA – ONLINEHOLD MED MAX 12 YOGIER

 

Dette lille, eksklusive ONLINE holdforløb er for dig, der ønsker lidt ud over det sædvanlige og som gerne vil fordybe og tage dig tiden til, at gøre noget godt for dig selv. Det foregår på Zoom og inden holdstarten sender jeg et link ud til undervisningen.

TID

Torsdage kl. 17.10-18.25. Holdstart i uge 32-41, d. 12/8-14/10

PRIS

1250 kr.


 
RATEBETALING

Vælger du ratebetaling, betales første rate, når du tilmelder dig og 2. rate bliver automatisk trukket fra dit betalingskort 30 dage efter din tilmelding til holdet.

BEMÆRK VENLIGST

Bindende tilmelding og betaling, penge gives ikke tilbage, hvis du bliver forhindret, men du er velkommen til, at forære din plads til en anden, blot du giver besked herom.

LÆS HEY NAMASTES HANDELSBETINGELSER

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
og modtag nyt fra HEY NAMASTE