MANGO CHIAGRØD
Jeg elsker virkelig chiagrød og jeg elsker virkelig mango, så hvorfor ikke kombinere de to til en himmelsk morgenmad. For hvad er mere lækkert, end at starte dagen med en sund og nærende morgenmad, der samtidig gør dig veltilpas indeni og glæder alle dine sanser?
Opskriften er super nem og så kræver den rent faktisk kun 3 ingredienser, hvoraf du nok allerede har regnet to af dem ud….
Ja korrekt, mango og chiafrø! Desuden skal du bruge en blender eller en tålmodig person, der skærer mangoen fint ud. Den version er faktisk også testet her og fungerer næsten lige så godt.
INGREDIENSER
1 dåse kokosmælk (jeg bruger Anglemark fra Superbrugsen eller 365 fra Fakta – fuldstændig samme indhold)
4 store spiseskeer chiafrø med top
1 moden mango
SÅDAN
Brug en skarp kniv og fjern skrællen fra mangoen, herefter kan du skære kødet fri fra stenen, men vær forsigtig, den kan godt glide lidt rundt. Smid mangokødet i en blender og kør det finthakket, tilsæt herefter kokosmælken og kør det sammen.
Put chiaføene i en skål og hæld mango-kokosmælken henover og rør det straks sammen med en ske. Frøene gelerer i sekundet, de kommer i kontakt med væske, så vær hurtig her, for ellers klistrer de sammen, så ikke noget med lige at skylle blenderen af først (taler af erfaring, haha!). Rør rundt et minut eller ro og sæt det på køl natten over.
Hos os bliver der til fire morgenmadsportioner med en masse topping ovenpå.
FORSLAG TIL TOPPING
Havregryn, kokosflager, hampefrø, bipollen (hvis du ikke er striks veganer), frugt, bær og nødder.
jeg leger ofte med morgenmaden, og spiser sjældent det samme hver morgen, for så bliver det for kedeligt for mig. Vil du se andre spændende morgenmadskreationer, så se bare HER.
Namaste Mette <3
Skriv et svar